Mémori Fun Olahragawan

Mémori Fun Olahragawan

Mémori Fun Kanggo Olahragawan lan Pemburu Alike

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Mémori Fun Kanggo Olahragawan lan Pemburu Alike

January 02, 2018 7

Bener, bowmen wis sacara rutin karo wong sing golek ing macem-macem masyarakat ing ndonya. Dina iki, kanthi saperangan kasus khusus, akeh wong sing wis ngrungokake bowhunting minangka kapentingan sisih, tinimbang ngelingi subsistence. Ing Amérika Sarékat, sawetara panyedhiya nguber offer alternatif kanggo nguber karo busur lan bolongan. Sadurunge nggawe pengalaman kaya mengkene, sampeyan kudu nguji lan refresh piranti nguber.

Ngalahake Bull's Eye

Nemokake persiapan becik njupuk latihan. Yen sampeyan entuk sawetara alat, nemokake bisnis sing nawakake kanggo njaga hardware sampeyan. Sapérangan busur panah lan toko uga bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo nggunakké jangkauan, sing bisa uga ana ing njaba utawa njaba, kanggo ngasah aptitudes lan nguji pindah. Ngunggahake a crossbow cukup, yen kesempatan gedhe kanggo ngrampungake karo strings anyar lan pranala kanggo pengalaman ngisor iki!

Organisasi sing individu saka afiliasi, umpamane, Yayasan Olahraga Pancing Nasional uga bisa digandhengake karo aliansi, persaingan, klub penggemar, lan liyane. Yen sampeyan lagi nggoleki grup sing apik banget, sampeyan bakal weruh organisasi iki!

Bows and Arrows Paling Terbaik?

Kabeh busur kalebu narik senar, kanthi fisik utawa mekanik. Toksopilite bisa diculake menyang busur sing ditutupi, dene liyané nyamber kanggo sing digawe saka kayu utawa komposit. Jeblugan sing sampeyan pilih bakal kerep gumantung marang kualitas fisik, senadyan busur senyawa sing disenengi kanggo game gedhe. Ing babagan bolt, nggunakna kayu liwat serat karbon gumantung marang jinis makhluk sing diudani. Miwiti kanggo sawetara lan latihan ing fokus sadurunge mundhut hardware bakal nyisakke sampeyan awis, exertion, lan wektu ora adoh.

Kenapa Pilih Bows Over Firearms?

Bowhunting nyatakaké kahanan sawetara sing dikepengini liwat nguber karo senjata api. Ing wiwitan, musim bowhunting luwih suwe, sing kerep nggambarake manawa kurang golek dinamis ing wektu sing padha. Iki uga nyebabake kurang individu sing lelungan liwat wilayah-wilayah berhutan lan hiburan. Wiwit pamisahan ing antarane toxophilite lan pangalihan luwih cendhak (kanggo sing paling sithik ing sangisore 120 kaki), uga ora ana kemungkinan kerusakan insidental.

Akeh Kesempatan kanggo Saingan

Ana sawetara macem-macem unik panah saingan adhedhasar persenjataan. Persaingan sing paling umum diakoni kanthi tliti presisi ing pirang-pirang panggonan lan ing macem-macem pengaturan, contone, zona gembur. Saliyane, sawetara saingan nyoroti tontonan clout. Ing wekdal punika, para penumpang manggen ing target langkung saking 500 meter kangge mirsani buntutipun ingkang paling cedhak.

Aran basis senjata panah-arrow minangka penyesuaian kanggo para novis lan pesaing sing ora nduweni. Rivalries uga bisa narik kawigaten saka busur lan panah pesawat kaya sejarah, kanthi prastawa ing abad pertengahan Turki-utawa nyorot rasa seneng-senengane sing entuk aturan saka macem-macem game kaya golf utawa sepak bola! Sawetara lokal nyedhiyakake klompok lan klub kanggo ngapresiasi game kasebut; mriksa hubungan ing negara sampeyan.
Read More